flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У лютому найбільше заборонених предметів намагалися пронести до чотирьох судів Харкова

04 березня 2021, 15:26

Минулого місяця харків’яни намагалися взяти з собою до судових установ 2138 одиниць заборонених предметів, що на 105 менше, аніж у січні.

Громадяни продовжують наражати на небезпеку себе та навколишніх і намагаються принести до судових установ заборонені предмети. Так, за минулий місяць рейтинг за кількістю виявлених предметів очолили чотири суди м. Харкова. Найбільше набоїв було вилучено в Київському районному суді, Харківському окружному адміністративному суді та Дзержинському районному суді - 421 одиницю. Попереджено пронесення ножів у кількості 196 одиниць в Орджонікідзевському, Київському та Дзержинському районних судах. Також 4 одиниці вогнепальної зброї виявили у відвідувачів Харківського окружного адміністративного суду.

Загалом за місяць співробітники Служби судової охорони не допустили 2138 заборонених предметів до судових установ Харкова та Харківської області А саме: 466 балончиків з речовиною сльозогінної та дратівної дії, електрошокові пристрої – 11 одиниць, ножиці, викрутки та аналогічні загострені предмети – 244 одиниць, ножі (у тому числі кухонні, сувенірні) – 563 одиниць, 5 одиниць вогнепальної зброї, 80 пристроїв для відстрілу патронів та 769 набоїв до них.

Служба судової охорони вкотре нагадує відвідувачам суду, що не варто приносити до приміщень судів та органів системи правосуддя речі підвищеної небезпеки!