flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Балаклійський районний суд Харківської області з 30.08.2021 року призупиняє відправлення поштової кореспонденції

28 серпня 2021, 15:48

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Балаклійський районний суд Харківської  області призупиняє відправлення поштової кореспонденції з 30 серпня 2021 року до моменту отримання знаків поштової оплати.

Балаклійський районний суд Харківської області повідомляє, що у зв’язку з недостатнім фінансуванням потреб суду для здійснення поштових відправлень у 2021 році, суд не має можливості надсилати судові повістки та процесуальні документи учасникам судового розгляду поштовим зв’язком.

З метою забезпечення здійснення судочинства та уникнення затягування розгляду судових справ через неявку учасників з причин неналежного їх повідомлення, звертаємо увагу сторін у справах та учасників судових процесів на можливість використання сучасних альтернативних способів отримання інформації, зокрема:

при поданні документів у канцелярії суду подавати заповнену заяву про надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону, а також на отримання електронних листів, вказуючи свою електронну пошту;

в електронному вигляді зразок заяви розміщено на офіційному сайті Балаклійського районного суду Харківської області (розділ «Громадянам» підрозділ «Зразки заяв»):

https://bll.hr.court.gov.ua/sud2001/gromadyanam/zrazku_zayav/ 

відстежувати дату призначення розгляду справи на офіційному сайті Балаклійського районного суду Харківської області (розділ «Громадянам» підрозділ «Список справ призначених до розгляду»):

https://bll.hr.court.gov.ua/sud2001/gromadyanam/csz/

додаткову інформацію про рух справ, які перебувають на розгляді в Балаклійському районному суді Харківської області, можна дізнатись зателефонувавши безпосередньо до канцелярії суду за тел.(05749)5-12-06 або до єдиного контакт-центру судової влади України за номерами 0-800-500-492, (044) 207-35-46.

отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:

  1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу(створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України;
  2. Для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

 

Будь-ласка, учасники судових процесів, за можливості, подайте заяву до суду про отримання процесуальних документів електронною поштою.

Також при зверненні до суду прохання повідомляти про всі відомі засоби зв’язку - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів свої та інших учасників провадження.

Нагадуємо, що з текстами всіх судових рішень можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень reyestr.court.gov.ua.

Будемо вдячні за активне використання запропонованих способів отримання інформації у судових справах!

Просимо вибачення за тимчасові незручності та сподіваємось на розуміння, у випадку відновлення відправки кореспонденції, додатково буде повідомлено на сайті суду.