flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення конурсу на заміщення вакантних посад

17 грудня 2013, 13:01

Балаклійський районний суд  Харківської області,  

що знаходиться  за адресою м.Балаклія вул. Леніна, 87 оголошує конкурс на заміщення тимчасово вакантних посад секретаря судового засідання та консультанта

       Вимоги до кандидатів на посаду секретаря судового засідання : вища  освіта за спеціальністю  “Правознавство” або “Правоохоронна діяльність” з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста без вимог щодо стажу роботи.     

     Вимоги до кандидатів на посаду консультанта: вища  освіта за спеціальністю  “Правознавство” або “Правоохоронна діяльність” з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче спеціаліста, стаж роботи  в органах судової влади -2 роки, або загальний стаж роботи не менше 3 років.     

                Додаткову інформацію про умови конкурсу, основні функціональні обовязки, розмір та умови оплати праці можна отримати в приміщенні суду каб. №12,   за тел.2-36-42 чи на сайті Балаклійського районного суду Харківської області в розділі Вакансії  http://bll.hr.court.gov.ua
       Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу в районній газеті «Вісті Балаклійщини»